Sluiten

Excursies op Lanzarote

Excursies op Lanzarote

Lanzarote is te mooi om onontdekt te blijven. We begrijpen het dat het strand of het zwembad van je hotel hele fijne plekjes zijn om te vertoeven. Maar Lanzarote heeft zoveel meer te bieden dan zon, zee en strand. Het bijzondere vulkanische landschap, de pittoreske dorpjes en de bezienswaardigheden van César Manrique liggen klaar om bewonderd te worden. Dat kun je uitstekend met een huurauto doen, maar niet iedereen zit er op te wachten om zelf met een auto op pad te gaan.

Er kunnen tal van redenen zijn om de uitstapjes in de vorm van een georganiseerde excursie te doen. Denk aan het gemak omdat je zelf niets meer hoeft uit te zoeken of te regelen. Of aan de toegevoegde waarde van een ervaren gids die je van alles kan vertellen en te vragen kan beantwoorden. En laat ons niet vergeten dat het samen beleven, dus de sociale factor, ook een positief onderdeel kan zijn van een georganiseerde excursie.

Waar boeken?

De tijd dat je moest wachten totdat je op je vakantiebestemming was voordat je je excursies kon boeken, is gelukkig over. Je kunt nu (ruim) van tevoren je excursies op je gemak uitzoeken en reserveren. Je hoeft dus niet te wachten op de welkomstbijeenkomst van de touroperator of ter plaatse op zoek gaan naar een excursiekantoor. Heeft dit wel je voorkeur, dan kun je daar nog steeds voor kiezen. Daar moet wel de kanttekening bij gemaakt worden dat niet iedere reisorganisatie er nog voor kiest om overal een welkomstbijeenkomst te organiseren.

Er zijn verschillende internationale bedrijven actief die excursies en entreetickets op Lanzarote aanbieden. GetYourGuide en Tiqets zijn twee spelers die in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd hebben.

BEKIJK LANZAROTE EXCURSIES BIJ TIQETS BEKIJK LANZAROTE EXCURSIES BIJ GET YOUR GUIDE