Sluiten

Transavia vliegtickets zomer 2024 nu boekbaar

Gepubliceerd op 20 september 2023 / Geschreven door Patrick van Zundert

Transavia vliegtickets zomer 2024 nu boekbaar

Wil je in het zomerseizoen van 2024 naar Lanzarote vliegen? Dan is dit het moment om je vliegtickets te gaan boeken bij Transavia. Deze Nederlandse luchtvaartmaatschappij is vandaag met de verkoop van vliegtickets voor de zomer van 2024 gestart. Het gaat om alle vluchten die plaatsvinden van april tot en met oktober 2024.

Wie Transavia kent, die weet dat hoe eerder je boekt, hoe groter de kans op een voordelig ticket is. Dat heeft allemaal te maken met de prijsstrategie die Transavia hanteert: de goedkoopste vliegtickets, waarvan er slechts een beperkt aantal beschikbaar zijn, worden als eerste verkocht. Daarna gaan de prijzen stap voor stap omhoog. Wacht je tot het laatste moment om te boeken, dan is de kans groot dat je de hoofdprijs betaalt. Als je überhaupt nog een plekje in het vliegtuig van Transavia kunt krijgen. De tarieven voor last minute vliegtickets naar Lanzarote kunnen oplopen tot honderden euro’s per enkele reis.

de goedkoopste Transavia vliegtickets naar Lanzarote

Vanaf welke luchthavens?

Wil je in de zomer van 2024 naar Lanzarote vliegen? Dan kan dat vanaf Amsterdam Schiphol Airport en vanaf Eindhoven Airport. Vanaf beide Nederlandse luchthavens wordt er naar het internationale vliegveld Arrecife op Lanzarote gevlogen.

Vanaf Amsterdam wordt er op dinsdag en zaterdag door Transavia naar Lanzarote gevlogen. Tijdens de meivakantie wordt er 4x per week gevlogen. Dan komen de donderdag en zondag erbij als vluchtdagen. Van eind juni tot eind augustus vliegt Transavia 3x per week vanaf Amsterdam naar Lanzarote: op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Wie vanaf de luchthaven van Eindhoven wil vliegen, die kan het hele zomerseizoen van 2024 uit drie vluchten per week kiezen. Transavia vliegt komende zomer op maandag, woensdag en zaterdag tussen Eindhoven en Lanzarote.

Tarieven

De Transavia vliegtickets voor het zomerseizoen 2024 zijn boekbaar vanaf € 74,- voor een enkele reis vanaf Eindhoven Airport. De vliegtickets vanaf Schiphol starten vanaf € 79,- voor een enkele vlucht. Transavia berekent geen boekingskosten of creditcardkosten. De prijs die je voor en tijdens het boeken ziet, is de prijs die je uiteindelijk ook betaalt. Wil je de goedkoopste vliegtickets naar Lanzarote te pakken krijgen, boek dan zo vroeg mogelijk. Vooral voor de meivakantie 2024, de zomervakantie 2024 en de vliegtickets voor zaterdagen gaan er snel uit.

bekijk Transavia zomer 2024 vliegtickets naar Lanzarote